Скочи на садржај

O nama

Preduzeće Mio company doo Novi Sad osnovano je 2007 godine. Sedište firme je u Dunavskoj ulici, br. 23 u Novom Sadu. Firma je vremenom svoju delatnost preusmerila na pružanje usluga prodaje i ugradnje rastresitog građevinskog materijala, kao i na transport istog (šljunak, pesak, frakcija i kamen).

Mio company u svom vlasništvu poseduje veliki vozni park transportnih vozila. Naši teretni kamioni su najnovije generacije i specijalizovani za prevoz rastresitog građevinskog materijala. To nam pruža mogućnost da odgovorimo na sve zahteve naših klijenata.

Zahvaljujući našem profesionalnom timu vozača sa dugogodišnjim iskustvom, kao i našim transportnim kapacitetetima garantujemo Vam blagovremenu isporuku robe (0-24h), uz poštovanje svih dogovorenih rokova. Kvalitet naših usluga nam omogućava uspešnu saradnju sa velikim brojem građevinskih kompanija i preduzeća.

Naši teretni kamioni su najnovije generacije i specijalizovani za prevoz građevinskog materijala.

POSLOVNI PARTNERI

Zahvaljujući kvalitetu naših usluga, uspešno poslovno sarađujemo sa velikim brojem građevinskih kompanija i preduzeća. Nudimo brzinu, pouzdanost i kvalitet usluga koje pružamo.